Teknoloji

Pembe Galaxy Note 8 geliyor, ancak herkes için değil

Üreticiler siyah rengi yeniden keşfetme uğraşı içinde, ancak piyasada farklı renkler için her zaman yer mevcuttur. Pembenin de her zaman ayrı bir yeri olduğu da tartışılmaz bir gerçek. Bu yılın başlarında gördüğümüz pembe Galaxy S8’in ardından, Samsung şimdi de pembe Galaxy Note 8 ile yine Tayvan pazarında yerini alıyor. Ne yazık ki, pembe Galaxy Note 8 şu an için sadece Tayvan’da satışa çıkacak gibi görünüyor.

Tayvan’daki akıllı telefon satışlarının yüzde 30’unu pembe renk ve tonları oluşturuyormuş. Bu cihazlar öncelikle kadınları hedeflese de, son yıllarda erkeklerde de pembe tonlarında renge sahip telefonlara ilgi oluşmaya başladı.

“Star Pink”, yani “yıldız pembesi” adını taşıyan Galaxy Note 8 çeşidinin sadece arkası pembe renkle sınırlı kalmıyor. Telefonun kenarları ve tuşları da pembe renkli olarak geliyor. Kamera bölümü ve aynı zamanda ön bölümde, ekranın etrafını saran çerçeve de siyah renkli olarak sunuluyor. Diğer Galaxy Note 8’lerde olduğu gibi, S Pen de telefonun ana rengine uyuyor ve pembe renkli olarak geliyor.

Diğer her açıdan, Note 8‘in bu renk çeşidi diğer renk çeşitleriyle ortak görünüyor. Teknik özellikler aynı şekilde korunuyor. Tayvan için Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 6.3 inç, WQHD+ Sonsuz Ekran, 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bu model için de geçerli. 34 bin 200 Tayvan doları ise yaklaşık 3900 TL’ye denk geliyor. Bunun da Note 8’in normal fiyatına göre biraz yüksek olduğu belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER