Teknoloji

Pebble Android uygulamasına eksiksiz bildirim desteği

pebble-uygulama-191213

Bu hafta başında Domino’s Tracker ve PayPal gibi isimleri uygulama ekosistemine ekleyen Pebble, hafta sonuna gelindiğinde de Android uygulamasına itme bildirim desteğini eklediğini açıkladı. Böylelikle Pebble Android uygulaması telefona gelen her bildirimi Pebble kol saatine iletecek.

Şimdiye kadar Pebble Android uygulaması sadece SMS, Twitter, Takvim, Gmail uyarıları gibi belirli bildirimleri destekliyordu. Bununla birlikte üçüncü taraf geliştiriciler tarafından sağlanan çeşitli çözümler de bulunuyordu. Gelen son güncellemeyle birlikte üçüncü taraf çözümlere ihtiyaç kalmadı, yerel Android uygulaması bildirimler konusunda tam destek sunmaya başladı.

Ancak her şey bununla bitmiyor. Pebble Android uygulamasını baştan yazdığının altını çiziyor, böylelikle güvenilirlik, performans ve kullanıcı deneyimi bakımından iyileştirmeler sunuluyor, Pebble Android uygulaması Pebble iOS uygulamasına daha da yakınlaşıyor.

Ne var ki, Android uygulamasının yeni sürümünü hemen beklememek gerekiyor. Pebble’ın söylediğine göre Android güncellemesinin çıkışı kademeli olarak yapılacak. İlk olarak Google Play mağazasındaki sayfayı ziyaret eden yüzde 10 oranında Pebble sahibine güncelleme sunulacak. İlerleyen haftalarda daha çok kullanıcıya Android uygulamasına sahip olma fırsatı verilecek. Bu arada Pebble’ın Beta kanalına katılanlar erken sürümleri test edebiliyor.

Bu arada Pebble’ın iOS kullanıcıları için de bazı haberleri bulunuyor. Yazılım güncellendi ve artık 80 farklı dildeki karakterler destekleniyor. Aslında bu genişletilmiş dil desteği hem iOS hem de Android uygulamalarını kapsıyor.

İLGİLİ HABERLER