Teknoloji

Oral-B Genius akıllı diş fırçası telefon kamerasından yardım alıyor

Oral-B Genius

Ünlü diş bakım ürünleri üreticisi Oral-B, Oral-B Genius adını taşıyan yeni diş fırçasını MWC 2016’da tanıttı. Üzerindeki sensörlerin ve akıllı telefondaki kameranın yardımıyla Pozisyon Tespit Teknolojisi’nden faydalanan diş fırçası, kullanıcıların tüm dişlerinde eksiksiz temizlik sağlamalarına yardımcı oluyor.

Sensörler ve kamera sistemi, Oral-B App 4.1 yardımıyla atlanan bölgelere ilişkin geri bildirimleri anında iletiyor. Uygulama kullanıcılara diş üstüne uygulanan basınç miktarı ve fırçalama süresi gibi verileri de sunuyor. Oral-B’nin döner başlık ve titreşim teknolojilerini de barındıran diş fırçası, dişleri daha iyi temizlemeyi mümkün kılıyor.

Oral-B Genius

Üçlü basınç sensörü teknolojisi sayesinde fırçalama esnasında aşırı basınç uygulanmasından kullanıcılar haberdar olabiliyor. Oral-B, aşırı basınç uygulamasının diş eti aşınmalarının öncelikli sebebi olduğuna dikkat çekiyor. Diş fırçasına entegre edilen profesyonel zamanlayıcı ise fırça uygulamaya bağlanmadığı zaman bile çalışıyor. Söz konusu zamanlayıcı ağzın her bir çeyreği için en az 30 saniye ayrılmasını sağlama alıyor.

Oral-B Genius, akıllı telefon uygulaması aracılığıyla kişisel bir fırçalama deneyimi için özelleştirilebilecek. 2016’nın temmuz ayında satışa sunulacak diş fırçasının fiyatı ise şu an için açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER