Teknoloji

Oppo K11’in tasarımı sızıntıyla görüldü, fiyatı için de ipucu geldi

oppo k11

Oppo K11 yakında resmen gözler önüne çıkacak. Telefon hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyice artmış durumda. Oppo PJC110 model numarasıyla Geekbench’in veri tabanına giren telefon, Qualcomm Snapdragon 782G işlemci ve 12 GB RAM ile gelecek. TENAA kayıtları da bu bilgiyi doğruluyor.

K11 hakkındaki yeni bilgiler resmi bir açıklama ve sızıntıyla geldi. Şirketin Çin operasyonunun başındaki isim olan Bobee Liu, telefonun 2000 yuan (7321 TL) civarında bir fiyat karşılığında satışa sunulacağını ve amiral gemisi bir arka kamerayla geleceğini belirtti. Bahsedilen kameranın 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensör olacağı tahmin ediliyor. Üçlü arka kamera sisteminin varlığı da sızan fotoğraflar sayesinde görülmüştü.

Oppo K11, OnePlus Nord CE 3’ün farklı bir versiyonu olacak

K11’in kısa süre önce tanıtılan OnePlus Nord CE 3’ün farklı şekilde isimlendirilmiş bir versiyonu olduğu tahmin ediliyor. Bu da telefonların aynı işlemci ve kamera sensörünün paylaşacağı anlamına geliyor. Nord CE 3’te 80W olan şarj hızının K11’de 100W olması aradaki temel fark olacak gibi görünüyor.

Oppo K11’in Nord CE 3’ün Çin versiyonu olduğunu söylemek gerçekten de yanlış bir çıkarım sayılmaz. Zira Nord CE 3 Lite da Çin’de Oppo K11x adıyla kullanıcılarla buluşmuştu. Benzer bir senaryonun K11 özelinde de tekrar edeceğini tahmin etmek pek zor değil.

İLGİLİ HABERLER