Teknoloji

Oppo Find N3 daha büyük katlanabilir ekran ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

oppo find n2 oppo find n3

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N2 geçtiğimiz aralık ayında resmiyet kazanmıştı. Şimdi de bu telefonun takipçisiyle ilgili haberler etrafta dolaşmaya başladı. Oppo Find N3 adını taşıması beklenen telefonun 8 inç büyüklüğünde bir katlanabilir ekrana sahip olacağı söyleniyor.

2268 x 2440 piksel çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızının 120 Hz olması bekleniyor. Bu noktada Oppo’nun mevcut katlanabilir telefonları Find N ve Find N2’nin 1920 x 1720 piksel çözünürlüklü 7 inç ekranlara sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Find N3’te biri kapak ekranında diğeri de ana ekranda olmak üzere iki ön kameranın bulunması bekleniyor. Bunların çözünürlüklerinin sırasıyla 20 ve 32 megapiksel olacağı söyleniyor.

Oppo Find N3 üç arka kamerayla gelecek

Arka tarafta ise ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensörün üstleneceği belirtiliyor. Ultra geniş açılı kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX581 sensörün üstlenmesi bekleniyor. Sistemin son parçası ise telefoto kamera görevini üstlenecek 32 megapiksel sensör olacak.

Oppo Find N3’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4805 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Sızıntıda telefonun “ultra ince” olacağı da iddia edilse de, bu konuda bir detay paylaşılmıyor.

İLGİLİ HABERLER