Teknoloji

Oppo yeni katlanabilir telefonlar için çalışıyor

oppo find n özellikleri oppo find n2

Oppo, Find N ile katlanabilir telefon pazarında yerini almıştıOppo Find N Ön İnceleme – Video. Çinli üretici, bu cihaz kategorisindeki varlığını kuvvetlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Yeni bir habere göre, Oppo Find serisine yeni bir telefon eklemek için hazırlanıyor. Bu telefonun tasarımının Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Huawei P50 Pocket’a benzeyeceği söyleniyor. Kısacası bu telefon da “istiridye kabuğu” şeklinde bir tasarıma sahip olacak.

Oppo’nun yeni katlanabilir telefonuyla ilgili iddiayı gündeme taşıyan isim, duyumcu Mukul Sharma oldu. 91Mobiles sitesine konuşan Sharma, Oppo’nun yeni telefonunun rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatlarla satılacağını belirtti. Ünlü duyumcu, telefonun çıkışı için de yılın üçüncü çeyreğini işaret etti.

91Mobiles’ın haberine göre, Oppo doğrudan Find N’in takipçisi olacak bir cihaz üzerinde de çalışıyor. Söz konusu cihazın Oppo Find N2 ismiyle resmiyet kazanmasının ihtimaller dahilinde olduğu belirtiliyor.

Oppo Find N geçtiğimiz aralık ayında tanıtılmıştı. Dolayısıyla Find N’in takipçisinin duyurusunun da yıl sonunu bulması ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Oppo çok uzun süredir esnek OLED paneller üzerinde çalışıyor. Şirket kıvrılabilir ekranlı ilk konsept cihazını da 2020’nin kasım ayında sergilemişti. Oppo X 2021 adıyla anılan bu konsept telefonun kullanıcılarla buluşup buluşmayacağı henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER