Teknoloji

Oppo A55s Snapdragon 480 işlemciyle gelecek

oppo a55s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo bir hayli kalabalık olan A serisine yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Bu cihaz Oppo A55s adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. İnternete sızan bir görsel telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlarken, telefonla ilgili başka bilgiler de etrafta dolaşıyor.

Görselde telefon siyah ve yeşil renk seçenekleriyle görülüyor. Arka kamera tasarımı A54s ve A55’e bir hayli benziyor. Ancak A55s’in kamera sisteminin bu telefonlarla aynı olmadığını belirtmek gerekiyor.

Sızan görsele dikkatli bakıldığında kamera adasında iki sensörün olduğu görülüyor. Ortadaki yuvarlakta “AI” (Yapay Zekâ) yazısı yer alıyor. Kamera sensörlerinin özellikleri konusunda henüz ortada somut bir bilgi yok.

Oppo A55s’in içine dair bilinenler ise daha fazla. Geekbench’in benchmark testinden geçen, aynı zamanda ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve Bluetooth SIG tarafından onaylanan CPH2309 model numaralı cihazın A55s olduğu düşünülüyor. Böylelikle telefona dair daha fazla detaya ulaşılabiliyor.

Oppo A55s, 5G desteğini de beraberinde getiren Qualcomm Snapdragon 480 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. 18W şarj desteğine sahip 3890 mAh kapasiteli pil de bilinen özellikler arasında yer alıyor. Telefonun resmi duyurusu çok uzak görünmüyor. Bu dönemde cihaza dair yeni detaylar öğrenmek de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER