Teknoloji

OnePlus yeni telefonunun hikayesini belgeselle anlatacak

oneplus pad oneplus ace 3v

2013’ün aralık ayında kurulan OnePlus, ilk akıllı telefonunu 2014’ün nisan ayında çıkartmıştı. Şirket, “Yeni Başlangıçlar” adını verdiği son projesiyle de benzer bir etki yaratmayı hedefliyor gibi görünüyor. Bu başlangıçların ilkini 8 Lite, Z ve Nord gibi isimlerle anılan uygun fiyatlı yeni telefonuyla yapmaya hazırlanan şirket, söz konusu cihazın üretim sürecini bir belgeselle anlatmaya hazırlanıyor.

Belgesel için hazırlanan ilk fragman YouTube aracılığıyla paylaşıldı. Belgeselin 30 Haziran’da yayınlanacağı belirtildi. OnePlus’ın uygun fiyatlı yeni telefonunun da temmuz ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

Belgeselin fragmanı, OnePlus’ın yeni telefonuna ilişkin dikkat çekici bir bilgiyi de şimdiden duymayı sağlıyor. Telefonun geliştirilmesinden sorumlu ekibin projeyi tamamlamak için 6 aylık bir süresinin olduğu belgeselde dile getirilen ilginç noktalar arasında yer alıyor.

Bunun standart bir geliştirme sürecine kıyasla oldukça kısa olduğunu belirtmek gerekiyor. Fragmanda görülen röportaj kesitleri de ekip için sürecin stresli olduğunu gösteriyor.

OnePlus, belgeseli dört bölüm halinde yayınlayacak. Şirket bir taraftan da Instagram’daki “onepluslitezthing” isimli hesabıyla yeni telefonu için ipuçları vermeyi sürdürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER