Teknoloji

OnePlus X sahibi olmak için artık davetiyeye ihtiyaç yok

oneplus x

OnePlus, akıllı telefonlarını davetiyeler aracılığıyla satma gibi özel bir pazarlama hamlesi gerçekleştirmiş ve böylelikle adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarmıştı. Ancak her pazarlama kampanyası gibi, davetiyeyle telefon satışının da sonu geliyor. Bir süre önce OnePlus One ve OnePlus Two’nun davetiyesiz satışına başlayan şirket, şimdi de geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü diğer akıllı telefonu OnePlus X satışında davetiye talebinde bulunmayı bıraktı.

OnePlus Two’nun daha küçük ve uygun fiyatlı versiyonu olarak nitelenebilecek X, geçtiğimiz yılın sonlarında satışa sunulmuştu. Böylelikle görece yeni bir cihaz üreticisi, ilk defa bir takvim yılı içinde iki cihazı birden piyasaya çıkarmıştı. OnePlus X’in satışı, OnePlus Two için davetiye gereksiniminin kaldırılmasından dört ay sonra başlamıştı. X için davetiye talebinden vazgeçilmesiyle birlikte OnePlus’ın tüm cihazlarının dileyen ve imkanı olan herkes tarafından satın alınabilmesi mümkün hâle geldi.

OnePlus Store üzerinden satılan OnePlus PowerBank’in fiyatı ise 14.99 dolardan 19 dolara yükseldi. Şirket söz konusu artışa gerekçe olarak ürünün üretimi ve operasyonundaki maliyetlerin artmasını gösterdi. Zamlı fiyatların uygulaması önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. Kullanıcıların satın alabilecekleri PowerBank sayısı da, nakliyat düzenlemeleri nedeniyle kısıtlandı. Alınabilecek maksimum PowerBank sayısı dört olarak belirlenirken, sevkiyat düzenlemeleri nedeniyle müşterilere teslimatın ikişerli gruplar halinde yapılacağı ifade edildi. Siparişlerin de ikişerli gruplar halinde verilmesi gerektiğini belirtmekte fayda var.

Bu gelişmelere ek olarak, şirketin internet sitesinde seçili OnePlus Two ve OnePlus X kılıfları için indirim uygulanıyor.

İLGİLİ HABERLER