Teknoloji

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu için yeni sızıntı

oneplus katlanabilir telefon oneplus fold

OnePlus bu yıl içinde katlanabilir telefon pazarına gireceğini daha önce açıklamıştı. Ancak şirketin ilk telefonunda kullanıcıların karşısına neler çıkaracağı konusunda henüz resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak yeni bir sızıntıya göre; OnePlus V Fold ile Oppo’nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 pek çok ortak özellik paylaşacak.

Bunlardan biri, yenileme hızı 120 Hz olan 8 inç katlanabilir ekran olacak. Samsung’un Galaxy Z Fold 4 modelinde ve Google Pixel Fold’da 7.6 inç büyüklüğünde katlanabilir ekranlar bulunuyor. Dolayısıyla OnePlus ve Oppo’nun bu konuda avantajlı olduğu söylenebilir. 4805 mAh pil de OnePlus’ın katlanabilir telefonuna rakipleri karşısında avantaj sağlayacak bir diğer unsur olarak öne çıkıyor.

V Fold ve Oppo Find N3’ün kamera sistemi de Oppo Find X6’nınkine benzer olacak gibi görünüyor. Bu telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensör üstleniyor. 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 32 megapiksel periskop kamera sistemi tamamlıyor. Telefonun dış ekranında 20, iç ekranında ise 32 megapiksel ön kamera bulunuyor.

OnePlus V Fold ne zaman tanıtılacak?

OnePlus V Fold’un önümüzdeki ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki aylarda hem bu telefon hem de Oppo Find N3 hakkında daha fazla detay duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER