Teknoloji

OnePlus TV’nin uzaktan kumandası ortaya çıktı

oneplus tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus TV, bu ay içinde resmen gözler önüne çıkacak. Çinli üretici, ilk televizyonuna dair önemli detayları bir süredir en yetkili ağızdan kamuoyuyla paylaşıyor. Televizyonun pek çok özelliğini açıklayan OnePlus CEO’su Pete Lau, son olarak televizyonun kumandasının fotoğrafını yayınladı.

OnePlus TV’nin uzaktan kumandasında bir USB-C girişinin bulunduğu ilk bakışta göze çarpıyor. Android’in standart navigasyon tuşları, Google Asistan butonu ve OnePlus logolu butonu da uzaktan kumandanın üstünde yer alıyor.

Kumandada üstünde herhangi bir ikon bulunmayan bir tuş da mevcut. Uzaktan kumandanın en üst bölümünde ise izleme dörtgenine benzeyen bir bölüm yer alıyor. OnePlus’ın Apple TV’nin Siri kumandasından ilham aldığı rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus TV ne zaman tanıtılacak? 

OnePlus TV’nin kesin tanıtım tarihi hâlâ belirsizliğini koruyor. Tanıtımın bu ay içinde gerçekleştirileceği bilinse de, kesin tarih konusunda henüz bir işaret verilmiş değil. Ancak OnePlus’ın birkaç gün içinde CEO Pete Lau’nun ağzından televizyona dair yeni detaylar açıklaması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER