Teknoloji

OnePlus TV güçlü bir ses deneyimi yaşatacak

oneplus tv

OnePlus TV bu ay içinde resmen gözler önüne çıkacak. Optimize edilmiş bir Android TV sürümüyle çalışacak olan televizyon, QLED bir panel taşıyacak. OnePlus’ın CEO’su Pete Lau, televizyonun Samsung ve Sony’lerin kalitesinde ses ve görüntü sunacağını belirtmişti. Bu desteğin nasıl şekilleneceği de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

OnePlus TV’nin ürün sayfası, Amazon Hindistan‘da ortaya çıktı. Ürün sayfası sayesinde televizyonun bazı özellikleri konusunda şimdiden fikir sahibi olmak mümkün hâle geliyor. 55 inç büyüklüğünde, 4K çözünürlüklü bir QLED panele sahip olan televizyonda sekiz adet yerleşik hoparlör bulunacak.

Toplam 50W gücündeki bu hoparlörler, oturma odasını dolduracak seviyede güçlü bir bas deneyimi sunacak. Her hoparlörden 6W üstünde bir ses çıkışı sağlanacak. Bunun piyasadaki pek çok televizyonda verilenden daha güçlü bir ses olduğunu belirtmek gerekiyor.

OnePlus TV ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak

OnePlus TV’de Dolby Atmos desteği de bulunacak. Bunun da OnePlus için fark yaratacak bir özellik olduğu söylenebilir. Pek çok televizyon, üst sınıf ses deneyimi sunma konusunda yetersiz kalıyor. Bu da kullanıcıları ses çubukları gibi alternatif çözümlere yönlendiriyor. OnePlus’ın bu sorunu temelden çözdüğü söylenebilir.

OnePlus TV, ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Televizyon daha sonra başka ülkelerde raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER