Teknoloji

OnePlus Nord CE 5G sızıntısı tüm özellikleri gösteriyor

oneplus nord ce 5g

OnePlus Nord CE 5G, önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Orta segmentte konumlanacak telefonla ilgili pek çok detay ise hem OnePlus’ın paylaşımları hem de sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor.

Bu sızıntıların en yenisi ise telefona dair tüm detayları görmeyi sağlıyor. Özellikleri itibarıyla orijinal Nord’a bir hayli benzeyen Nord CE 5G’de daha uygun fiyat sunmak için bazı noktalarda fedakarlık yapıldığı da görülüyor.

Nord CE 5G, 6.43 inç büyüklüğünde 90 Hz AMOLED ekranla gelecek. Bu ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 750G işlemci bulunacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh pil verecek. 30W şarj desteği sayesinde bu pil 30 dakika içinde yüzde 70 doluluk oranına ulaşacak.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlayacak. Ön kameranın çözünürlüğü ise 16 megapiksel.

Kullanıcılar 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ya da 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneklerinden birini tercih edebilecek. Telefon kutusundan Android 11 ve OxygenOS 11 ile çıkacak.

OnePlus Nord CE 5G, 3.5 mm. kulaklık jakıyla gelecek. 7.9 mm. kalınlığındaki telefon, Hindistan’da 11 Haziran’da satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER