Eğlence

Netflix’ten Headspace desteğiyle yeni interaktif program

netflix headspace

Netflix, giderek büyüyen interaktif içerik kataloguna 15 Haziran’da yeni bir program daha ekleyecek. Meditasyon uygulaması Headspace ile birlikte hazırlanan bu yeni program, kullanıcılara uyumalarında, sakinleşmelerinde veya meditasyon yapmalarında yardımcı olacak. Kısacası Headspace uygulamasının özellikleri bu programa taşınacak.

Netflix’in yeni interaktif içeriğinin Bandersnatch’ten daha farklı olduğu söylenebilir. Düzenli aralıklarla izlenebilecek olan programda sunulan nefes egzersizlerinin Headspace’in mobil uygulamasındakilerden farklı olabileceği söylense de, henüz bu konuda bir doğrulama gelmiş değil.

Netflix’in yeni interaktif içeriği “Unwind Your Mind” adını taşıyor. Unwind Your Mind, Netflix’in 2021 için Headspace’e sipariş ettiği üç içeriğin sonuncusu olacak.

Netflix ve Headspace arasındaki iş birliğinin ilk meyvesi “Guide to Meditation” (Meditasyon Rehberi) olmuştu. Daha sonrasında ise “Guide to Sleep” (Uyku Rehberi) izleyicilerle buluşmuştu. Meditasyonun interaktif deneyim için uygun bir alan olması, Netflix’in interaktif katalogunu genişletmek için doğru bir tema bulduğunu düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER