Teknoloji

OnePlus Nord CE 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus nord se ce 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın yeni orta segment telefonunun adı, şirketin CEO’su tarafından açıklandı. Pete Lau, TechRadar’a yaptığı açıklamada telefonun OnePlus Nord CE 5G ismiyle resmiyet kazanacağını belirtti. Lau, CE etiketinin “Core Edition” için kısaltma olarak kullanıldığını da dile getirdi.

OnePlus CEO’su Nord CE’nin 10 Haziran’da tanıtılacağı ve ilk olarak Avrupa ve Hindistan’da satışa sunulacağı bilgisini de verdi. Akıllı telefona dair detaylar ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Nord CE 5G’nin Kuzey Amerika’da satışa sunulması beklenmiyor. Lau da şirketin Kuzey Amerika için Nord N200 5G modelini hazırladığını açıkladı. Nord N100’ün takipçisi olan bu telefon, 10 Haziran’da tanıtılmayacak.

Nord CE, orijinal Nord’un takipçisi gibi görünmüyor. Bu telefonun OnePlus Nord 2 adıyla resmiyet kazanabileceğine dair sızıntılar bir süre önce ortaya çıkmıştı. “Core Edition” ismi kullanıcıları daha baz özelliklere sahip bir cihazın beklediğine işaret ediyor.

Pete Lau’nun açıklaması da bu düşünceyi destekler nitelikte. Lau, Nord CE için şu ifadeleri kullandı: “Orijinal Nord’u temel unsurlarına kadar damıttık ve birkaç ekstra özellik ekleyerek ortaya çok uygun fiyatlı muhteşem bir günlük kullanım telefonu çıkardık.”

OnePlus Nord CE için yapılan bu açıklama, Nord N20 konusunda akıllarda soru işareti doğuruyor. Nord N10’un takipçisi olması beklenen N20 için Nord ailesinde yer kalmamış gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde OnePlus’ın planlarıyla ilgili yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER