Teknoloji

Tanıtımı yaklaşan OnePlus Nord 3’ün resmi görselleri ortaya çıktı

oneplus nord 3

OnePlus Nord 2, önümüzdeki ayın sonu itibarıyla ikinci yaşını dolduracak. Dolayısıyla bu telefonun takipçisinin yakında gün yüzüne çıkma ihtimali giderek artıyor. OnePlus Nord 3 sızıntılarına yenilerini eklenmesi de bu durumu destekliyor. Söz konusu sızıntıların en yenisi, telefonun tasarımını gösteriyor.

Sızan görsellerde Nord 3’ü iki farklı renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Bunlardan birisi OnePlus ile özdeşleşen mavi ve yeşil tonlarının birleşimi olan renk seçeneği. Diğeri ise siyah ve gri tonlarının bir araya geldiği daha koyu bir seçenek.

Nord 3’ün mart ayında Çin’de tanıtılan OnePlus Ace 2V modelinin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması bekleniyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa, akıllı telefon 6.74 inç büyüklüğünde 120 Hz 2772 x 1240 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Bu ekranı Asahi Glass camın koruyacak. 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel ön kamera taşıyan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W kablolu şarj destekli 5000 mAh pil verecek.

OnePlus Nord 3 Dimensity 9000 işlemciyle gelecek

OnePlus Nord 3’ün kalbinde MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisi bulunacak. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 16 GB’a kadar uzanacak. Dahili depolama alanı tarafında ise maksimum seçenek 512 GB olacak. Android 13’ü ise OxygenOS 13 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER