Teknoloji

OnePlus Nord 3’ün işlemcisi test sonucuyla doğrulandı

oneplus nord ce 3 lite oneplus nord n30 5g oneplus nord 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord 3 önümüzdeki dönemin beklenen telefonları arasında yer alıyor. Daha önce sızıntılar sayesinde akıllı telefonları görmek mümkün olmuştu. Bu sızıntılar telefonun teknik özellikleri konusunda da fikir vermişti. Söz konusu sızıntılara şimdi de Geekbench’in benchmark testinin sonuçları eklendi.

Benchmark testinin sonucu, akıllı telefonun kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacağını gösteriyor. Dimensity 9000 işlemci ve 16 GB RAM de test sonucuyla gözler önüne çıkan diğer çarpıcı özellikler arasında yer alıyor. Dimensity 9000 işlemcinin varlığının test sonucuyla doğrulandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Nord 3’ün 6.74 inç büyüklüğünde 2772 x 1240 piksel çözünürlüklü OLED ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızının 120 Hz olduğu belirtiliyor. Akıllı telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pilden alacak.

OnePlus Nord 3 Ace 2V’ye benzer bir cihaz olabilir

Sızan özelliklere bakıldığında OnePlus Nord 3’ün Çin’de tanıtılan OnePlus Ace 2V’ye benzemesi dikkat çekiyor. Bu da telefonda 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera, 16 megapiksel ön kamera ve stereo hoparlörler gibi özelliklerle karşılaşabileceğimiz anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER