Teknoloji

OnePlus Concept One’ın tasarımı hakkında yeni iddia

oneplus concept one

Yeni yılın ilk günlerinde başlayacak CES 2020 için heyecan yavaş yavaş artıyor. Yılın büyük teknoloji etkinliklerinin ilki olacak fuarda LG ve Samsung gibi dev şirketlerin yanında yeni büyüyen üreticiler de boy gösterecek. Bu grubun üyelerinden biri olan OnePlus da Concept One isimli ürününü CES 2020’de sergileyecek.

OnePlus’ın CES 2020 etkinliğine ve Concept One’ın nasıl bir ürün olduğuna dair detaylar şimdilik bilinmiyor. Ancak The Korea Herald gazetesinin sektörel kaynaklara dayandırdığı haberi, Concept One hakkında önemli bir iddiayı barındırıyor.

Habere göre, Concept One’la birlikte OnePlus da katlanabilir ekranlı akıllı telefon üreticileri arasındaki yerini alacak.

OnePlus Concept One için nasıl bir tasarım tercih edilecek?

Concept One için hangi katlama formatının tercih edildiği hâlihazırda belirsizliğini koruyor. Akıllı telefonun Samsung Galaxy Fold veya Huawei Mate X gibi tablet esintili bir cihaz ya da Motorola Razr gibi “istiridye kabuğu” formunda bir telefon olması muhtemel görünüyor.

OnePlus’ın yeni cihazına dair merak edilenleri öğrenmek için çok uzun bir süre sabretmek gerekmiyor. Ocak ayının ilk günleriyle birlikte Concept One’a dair detayları öğrenmek mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER