Teknoloji

OnePlus Bullets Wireless 2 daha uzun pil ömrüyle geliyor

oneplus bullets wireless 2

 

OnePlus; OnePlus 7, OnePlus 7 Pro ve OnePlus 5G akıllı telefon modelleriyle birlikte Bullets Wireless 2 kablosuz kulaklıklarının da tanıtımını gerçekleştirdi.

OnePlus’ın yeni kablosuz kulaklıkları 21 Mayıs’ta 99 dolar fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunulacak. İkinci nesil kulaklıklar birinci nesil OnePlus Bullets Wireless kulaklıklara görünüş açısından çok benziyor. Ancak daha iyi pil ömrü ve bağlantı imkanları sunuyor. Pil ömrü genel olarak iyileştirilmişe benziyor. Bullets Wireless 2 kulaklıklar tek bir şarjla 14 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Halbuki ilk model sekiz saatlik bir kullanım imkanı sağlıyordu.

Yeni OnePlus Bullets Wireless 2 kulaklıklar selefine göre yaklaşık 30 dolar daha pahalı. Ancak OnePlus’a göre, olağanüstü bir ses deneyimi kullanıcıları bekliyor.

Çinli şirket, yeni kulaklıkların tamamen yenilenmiş üçlü armatür sürücü yapısıyla donatıldığını söylüyor. Hareket eden iki demir sürücü mükemmel kalitede yüksek frekanslar sağlıyor. Bir dinamik sürücü de orta ve bas frekansları işliyor.

oneplus bullets wireless 2

Ses çözünürlüğünün ilk kulaklıklara göre daha yüksek seviyede olması bekleniyor. Çünkü OnePlus Bullets Wireless 2 aptX HD’yi de destekliyor. Yani 24-bit Hi-Res sesi işleyebiliyor. OnePlus, böylelikle “CD’den daha iyi kalitede” ses çıkışının elde edilebildiğini öne sürüyor.

Yeni Bullets Wireless kulaklıklar Bluetooth 5.0’ı da destekliyor. Quick Pair işlevi Bullets Wireless 2’nin OnePlus telefonlarıyla hızlıca ve rahatça bağlantı kurmaya izin veriyor.

İlk modelde olduğu gibi, OnePlus Bullets Wireless 2 kulaklık topuzları birbirine boyun bağıyla bağlanıyor. Her bir topuzun arkasında mıknatıs var. Böylelikle bunları birbirine tutturmak ve düşmeden taşımak mümkün oluyor.

Topuzları birbirine tutturmak çalan parçayı da duraklatıyor. Bunun çalan müziği dahili kumanda ile kontrol etmeye göre daha zahmetsiz olduğunu söyleyebiliriz. Topuzları birbirinden ayırdığınızda da şarkı kaldığı yerden çalmaya devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER