Teknoloji

OnePlus Bullets Wireless ile Beats X’in karşına alternatif çıkarıyor

oneplus bullets wirelessOnePlus amiral gemisi niteliğindeki akıllı telefonları rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatlarla satması sayesinde tanınmıştı. Şirket bu yaklaşımını akıllı telefonların ardından başka ürün kategorilerine de taşıyor. OnePlus Bullets Wireless adını verdiği kulaklığı ile Beats X gibi yüksek fiyatlı seçeneklerin karşısına uygun bir alternatif çıkarıyor.

OnePlus’ın Londra’da OnePlus 6’nın tanıtımı için düzenlediği etkinlikte resmiyet kazanan Bullets Wireless, tasarımıyla da akıllara Beats X’i getiriyor. Ancak OnePlus, Beats X ile neredeyse aynı özellikleri yarı fiyatına sunuyor. Bullets Wireless İngiltere’de 69 pound, Avrupa’da 69 avro, ABD’de ise 69 dolar karşılığında satılacak.

Bullets Wireless’in kulaklık topuzları, kullanıcının boynunun etrafından geçen bir iple birbirlerine bağlanıyor. Telefona Bluetooth ile bağlanan kulaklık, Google Asistan desteğine de sahip. Qualcomm aptX teknolojisinin varlığı ise çevrimiçi ortamda yüksek kaliteli müzik dinlemeyi mümkün kılıyor.

Her iki kulaklık topuzunda da 9.2 mm.’lik sürücüler bulunuyor. Kulaklık kullanılmazken mıknatıslarla iki topuzu birleştirmek mümkün oluyor. Topuzlar birleştirildiğinde müzik otomatik olarak durdurulurken, ayrıldığında tekrar başlıyor.

Suya dayanıklı olan kulaklık, OnePlus’ın Fast Charge adını taşıyan hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Kullanıcılar 10 dakikalık şarjın ardından 5 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinlemeye devam edebiliyor.

OnePlus Bullets Wireless, 5 Haziran’da satışa sunulacak. Yüksek ses kalitesi de vadeden kulaklığın OnePlus’a telefonlardaki gibi başarı getirip getirmeyeceği merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER