Teknoloji

OnePlus Buds kablosuz kulaklığın özellikleri netleşiyor

oneplus buds

OnePlus Buds kablosuz kulaklık hakkındaki detaylar, henüz resmi duyuru olmamasına rağmen, OnePlus tarafından açıklanmaya devam ediyor. OnePlus’ın resmi forumunda yaptığı paylaşım, kablosuz kulaklığın tasarımı, kullanımı ve pil ömrü konusunda önemli bilgiler veriyor. Söz konusunda paylaşımda, OnePlus Buds’ın pil ömrüyle alanınında öncü olacağı belirtildi.

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, OnePlus Buds’la kullanıcılar 7 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinleyebilecek. Kulaklığın şarj kutusu ise bu sürenin üzerine toplamda 21 saatten daha fazla bir süre ekleyecek. OnePlus, söz konusu sürenin 30 saati bulacağını belirtiyor.

Kulaklığın şarj işleminin çok uzun sürmeyeceğinin altını çizen şirket, kulaklık topuzlarının da 4.6 gram ağırlığında olduğuna dikkat çekiyor. Şarj kutusunun 36 gramlık ağırlığı da OnePlus Buds’ın taşıması oldukça rahat bir ürün olacağını gösteriyor.

OnePlus Buds, şirketin akıllı telefonlarıyla da daha derin bir şekilde entegre olacak. Örneğin, oyun deneyimi için düşük gecikme modu desteği sunulacak. OnePlus’ın sunacağı diğer özellikleri görmek içinse 21 Temmuz’daki etkinliği beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER