Teknoloji

OnePlus 7T Warp Charge 30T ile daha hızlı şarj olacak

oneplus 7t

OnePlus 7T önümüzdeki hafta resmen tanıtılacak. Ancak akıllı telefona dair pek çok özellik, hem resmi kanallar üzerinden yapılan paylaşımlar hem de sızıntılar sayesinde ortaya çıkmış durumda.

OnePlus’ın kurucusu ve CEO’su Pete Lau, bu hafta içinde telefonun arka panelini gösteren fotoğrafları şirketin forumunda paylaşmıştı. Lau, TechRadar sitesine yaptığı açıklamada da OnePlus 7T’nin hızlı şarj yetenekleri konusunda önemli bilgiler verdi.

Lau’nun açıklamasına göre, OnePlus 7T’de Warp Charge 30T isimli hızlı şarj teknolojisi kullanılacak. Warp Charge 30T’nin gerçek kullanım için en uygun şarj çözümü olduğunu belirten OnePlus CEO’su, bu teknolojinin telefonun pilini selefine kıyasla yüzde 23 oranında daha hızlı doldurduğunu dile getirdi. Lau, Warp Charge 30T’nin bunun telefon kullanımdayken yaptığının da altını çizdi.

OnePlus’ın bu yıl içinde çıkardığı OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’nun hızlı şarj performansları da oldukça yüksekti. Yapılan testlerde OnePlus 7 Pro’nun pilinin tamamen boşken 1 saat 23 dakika içinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı belirtilmişti. Lau’nun sözleri, OnePlus 7T’nin bu çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacağını gösteriyor.

OnePlus 7T kablosuz şarjı hızlandırmayacak

Warp Charge 30T’yi tanıtmak için aceleci davranmadıklarını belirten Lau, bir özelliği ilk sunmaktan ziyade en iyi şekilde sunmanın kendileri için daha önemli olduğunu dile getirdi. Sürekli testlerle Warp Charge 30T’yi iyileştirdiklerini söyleyen OnePlus CEO’su, ortaya kullanıcılarına sunmaktan gurur duyacakları bir özelliğin çıktığını belirtti.

OnePlus 7T kablosuz şarj tarafında ise bir hız artışı sunmayacak. Lau, kablosuz şarj konusunda henüz cihazlarına eklemeyi isteyebilecekleri hızlı bir deneyime ulaşamadıklarını dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER