Manşetler

OnePlus 7T serisinin tanıtım tarihi belli oldu

OnePlus 7T serisi, yılın geri kalan kısmının merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Çinli üretici, 7T ve 7T Pro’dan oluşan serinin resmen gözler önüne çıkacağı tarihi sonunda açıkladı.

Aslında ortada birden fazla tarih olduğunu belirtmek gerekiyor. 7T serisi için ilk olarak 26 Eylül’de Hindistan’da bir tanıtım etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinlik yerel saat ile 19:00’da (TSİ 16:30) başlayacak. Akıllı telefonların Avrupa lansmanı ise 10 Ekim’de düzenlenecek. Bu etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

OnePlus’ın 7T ve 7T Pro için düzenleyeceği tanıtım etkinlikleri, basın mensuplarının yanı sıra şirketin hayranlarına da açık olacak. OnePlus CEO’su Pete Lau, konuyla ilgili olarak şirket formunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “OnePlus 7T’nin küresel tanıtım etkinliğine katılın ve OnePlus çalışanlarıyla birlikte interaktif deneyimlere katılın ve sadece bu etkinlikte görebileceğiniz sürprizleri kazanın.”

OnePlus 7T 90Hz ekranla geliyor

OnePlus’ın tanıtım etkinliği için yaptığı duyuru, 7T serisinin önemli bir özelliğini de doğruluyor. Hem 7T’de hem de 7T Pro’da 90Hz yenileme oranına sahip ekran bulunacak. OnePlus söz konusu bilgiyi, internet sitesinde yaptığı etkinlik duyurusunda kamuoyuyla paylaştı.

OnePlus 7T ve 7T Pro hakkındaki sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların ne kadarının doğru olduğunu görmek içinse çok az daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER