Teknoloji

OnePlus 7T Pro McLaren Edition için ilk resmi ipucu geldi

OnePlus, 10 Ekim’de İngiltere’nin başkenti Londra’da bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte OnePlus 7T Pro’nun tanıtılma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından Twitter’da paylaşılan bir fotoğraf ise başka bir telefonun daha etkinlikte gözler önüne çıkacağının ipucunu veriyor. Karbon fiber doku ve turuncu şeritin bulunduğu kutu resmi, bu telefonun OnePlus 7T Pro McLaren Edition olacağını işaret ediyor.

OnePlus geçtiğimiz yıl OnePlus 6T McLaren Edition modelinde 10 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve 30W hızlı şarj özelliği sunmuştu. 7T Pro McLaren Edition’da ise daha güçlü bir teknik donanıma yer verilmesi bekleniyor. Akıllı telefonda OnePlus’ın kardeş şirketi Oppo tarafından geliştirilen 65W hızlı şarj teknolojisinin kullanılabileceği de dedikodular arasında yer alıyor.

oneplus 7t mclaren edition
OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından Twitter’da paylaşılan görsel

OnePlus 7T Pro McLaren Edition standart 7T Pro’yu nasıl geçecek?

OnePlus 7T Pro’nun görsel bakımdan OnePlus 7 Pro’nun çizgisini koruması bekleniyor. 6.7 inç kavisli AMOLED ekranın 90Hz yenileme oranına sahip olacağı belirtiliyor. Telefonun kalbinde ise Snapdragon 855 Plus yonga setin bulunmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Snapdragon 855 Plus’a 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

OnePlus 7T Pro’nun oldukça güçlü teknik özellikler barındıracağı şimdiden biliniyor. Telefonun McLaren versiyonunun bu özelliklerin üstüne ne şekilde çıkacağı da şimdiden merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER