Teknoloji

OnePlus 6T yurt dışında 6 Kasım’da satışa sunulacak

oneplus 6t

OnePlus‘ın yeni amiral gemisi OnePlus 6T, 30 Ekim tarihinde resmen tanıtılacak. Akıllı telefon tanıtılmasından tam bir hafta sonra, yani 6 Kasım’da, yurt dışında satışa sunulacak.

Akıllı telefonun fiyatı ve teknik özelliklerinin bazıları henüz doğrulanmış değil. Ancak 6T’de ekrana entegre bir parmak izi sensörünün bulunması şimdiden kesin görünüyor. 6T’nin 3.5 mm. kulaklık jakı barındırmayan ilk OnePlus telefonu olacağı da daha önceden doğrulanmıştı.

OnePlus, geride kalan üç yıllık dönemde akıllı telefonları için benzer bir çıkış takvimi uyguladı. Yılın ilk yarısında telefonlarının numaralı versiyonlarını (2016’da OnePlus 3, 2017’de OnePlus 5 ve 2018’de OnePlus 6) çıkaran şirket, yılın ikinci yarısında da aynı telefonların “T” versiyonlarını duyurdu. Cihazlar arasındaki farklar ise yıldan yıla değişti. Örneğin, OnePlus 3 ve 3T birbirlerine görsel açıdan benzeseler de, barındırdıkları bileşenler farklıydı. OnePlus 5 ve 5T’de ise bileşenler arasında fark görülmezken, 5T’de ekran büyümüş ve kullanıcılara Face Unlock özelliği sunulmuştu.

OnePlus 6T değişim konusunda 5T’nin yolundan gidebilir

Mevcut işaretlere göre, OnePlus 6T değişim konusunda 5T’ninkine benzer bir yol izleyecek gibi görünüyor. Ancak bu konuda kesin bir fikir beyan edebilmek için 30 Ekim’i beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER