Manşetler

OnePlus 5 duvar kağıtlarını akıllı telefonunuza yükleyin

Daha önce OnePlus 2, X, 3 ve 3T modellerinin duvar kağıtlarını tasarlayan sanatçı Hampus Olsson, şimdi OnePlus 5‘e özel yeni duvar kağıtlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. OnePlus’ın en yeni cihazının duvar kağıtlarının yapımını üstlenen sanatçı, bunları web sitesi üzerinden paylaşıyor.

Bu bağlantıdan indirebileceğiniz dosya içinde yedi farklı duvar kağıdı bulunuyor. Bunların 2K, 4K ve “Never Settle” versiyonları mevcut. Aşağıda sizin için seçtiğimiz birkaç örneği bulabilirsiniz, ancak indireceğiniz dosyada çok daha fazlası olacaktır.

Ayrıca kaynak bağlantıda bu duvar kağıtlarının hikayesiyle ilgili detaylar da yer alıyor. OnePlus 5 için geliştirilen duvar kağıtlarının diğerlerinden farklı olduğunu, sadece OnePlus X’inkilerle bazı benzerlikler olduğunu söyleyen sanatçı, sabit renkli arka planın önünde merkeze yerleştirilmiş bir nesnenin bulunduğunu belirtiyor.

Olsson duvar kağıdını oluştururken plastik kaplar içine dökülmüş akrilik, mürekkep veya bunun gibi maddelerden yardım almış. Blogunda çalışma düzeneğine ait ilgi çekici bir fotoğraf da yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER