Teknoloji

OnePlus 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesi dağıtıma çıktı

oneplus 5OnePlus 5 sahiplerinin uzun süredir beklediği Android 8.0 Oreo güncellemesi sonunda dağıtıma çıktı. Çinli üretici, Android 8.0 Oreo’yu OxygenOS 5.0 güncellemesi kapsamında kullanıcılarıyla buluşturuyor.

OnePlus güncellemeyle kullanıcılarına bir dizi yeni özellik sunuyor. Bu yeni özelliklerin büyük kısmını, Google’ın Android 8.0 Oreo içinde sunduğu yenilikler oluşturuyor. Ancak Çinli üretici, kendi tezgahından çıkan başka özellikleri de Android Oreo paketinin içinde bir önceki amiral gemisini kullananlara ulaştırıyor.

Başlatıcıyı yenileyen şirket, sadece bununla yetinmiyor. Kamera uygulamasının arayüzünde yapılan değişiklikler, görüntü kalitesinin optimize edilmesi, Portre Modu’na güzelleştirme efektinin eklenmesi, Paralel Uygulamalar özelliği, Hızlı Ayarlar menüsü için yeni tasarım ve yenilenen yükselen ekran görünümü güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor. Android’in aralık güvenlik yaması da OxygenOS 5.0 güncellemesiyle kullanıcılara ulaştırılıyor.

OnePlus 5 Android 8.0 Oreo güncellemesini ilk olarak Almanya ve Kanada’da alıyor

Android 8.0 Oreo ile ilk olarak Almanya ve Kanada’da yaşayan OnePlus 5 sahipleri tanışacak. Listeye daha sonra diğer ülkeler de eklenecek. Ancak Android Oreo ile hemen buluşmak isteyenler, VPN yardımıyla bu süreci hızlandırabilir. Şirket, güncellemeye dair detayları resmi forum sayfası aracılığıyla paylaşmayı sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER