Teknoloji

OnePlus 12’nin küresel tanıtım tarihi konusunda ipucu geldi

oneplus 12

OnePlus 12, 5 Aralık’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun küresel tanıtımının da ocak ayında gerçekleştirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu tanıtımın gerçekleştirileceği tarih konusunda ilk ipucu da geldi. OnePlus tarafından yapılan bir paylaşımda etkinlik tarihi olarak 24 Ocak ön plana çıkıyor.

Yeni telefonu için küresel tanıtım kampanyasına şimdiden başlatan şirket, özel bir sayfa hazırladı. Bu sayfada telefonun tasarımını görmeyi sağlayan kısa bir video yer alıyor. Avrupa, ABD ve Hindistan için hazırlanan destek sayfalarında tanıtım kampanyasının 27 Kasım 2023 ve 23 Ocak 2024 tarihleri arasında süreceği belirtiliyor. Hindistan sayfasında 23 Ocak için “Tanıtım etkinliğinden bir gün öncesi” ifadesi kullanılıyor.

OnePlus farklı bölgelerde yeni telefonu için çekilişler düzenleyecek. Bu çekilişe katılmak isteyenlerin geçerli bir e-posta adresiyle lansman sayfasına abone olmaları gerekiyor.

OnePlus 12 hangi özelliklerle gelecek?

OnePlus 12, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonda 3x periskop kameranın bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Telefon siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER