Teknoloji

OnePlus 12’nin renk seçenekleri ve detayları yeni paylaşımlarla doğrulandı

oneplus 12

OnePlus 12, 5 Aralık’ta Çin’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun 23 Ocak itibarıyla da dünyaya açılması bekleniyor. Tanıtım için geri sayımda sona doğru yaklaşılırken, akıllı telefona dair sızıntılar da devam ediyor. Bu sızıntılar da yeni detayları gözler önüne seriyor.

Söz konusu sızıntıların en yenilerinden biri, akıllı telefonu yeşil ve beyaz renk seçenekleriyle gözler önüne seriyor. Üçüncü renk seçeneğinin siyah olduğu da biliniyor. Çin’de telefonun üç renk seçeneğinin de satışa sunulacağı, Çin dışında ise renk seçeneklerinin yeşil ve siyah olacağı konuşuluyor.

Beyaz ve yeşil renk seçeneklerinin görüldüğü fotoğraflar, OnePlus’ın Çin başkanı Li Jie Louis tarafından paylaşıldı. Ancak Weibo’daki paylaşımlar bununla sınırlı kalmadı. Hem telefonun tasarımını hem de teknik özelliklerini gösteren başka görseller de yine Weibo’da yayınlandı.

OnePlus 12 hangi özelliklere sahip?

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu 16GB/512GB, 16GB/1TB ve 24GB/1TB yapılandırma seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Model numarası PDJ110 olan telefonda, 6.82 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. BOE X1 panel, 3160 x 1448 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 1 ila 120 Hz arasında değişiyor. Maksimum parlaklık seviyesi ise 4500 nit. 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 64 megapiksel 3x telefoto kamera, 32 megapiksel ön kamera ve 5400 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER