Teknoloji

OnePlus 12R, OnePlus 12’den daha büyük bir pille gelecek

oneplus 12r

OnePlus 12R, ocak ayının son günlerinde resmiyet kazanacak. Ancak akıllı telefonla ilgili pek çok özellik, OnePlus’ın paylaşımları sayesinde şimdiden biliniyor. Bu paylaşımların en yenilerinden biri OnePlus’ın Hindistan ofisinin X hesabı aracılığıyla yapıldı. Söz konusu paylaşımda 12R için “İnancın Ötesinde Pürüzsüz” şeklinde bir tanımlama kullanılıyor.

OnePlus’ın paylaşımında telefonun LPTO 4.0 ekrana sahip olduğu görülüyor. Bu teknoloji, geniş bir yenileme hızı yelpazesini kapsıyor. 72 ve 90 Hz yenileme hızları da kapsama alanı içinde yer alıyor. Buna ek olarak, OnePlus yeni telefonunda şimdiye kadarki en büyük pile yer verdiğini belirtiyor. Akıllı telefonda 5500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Bu da pil kapasitesinin OnePlus 12’ye kıyasla yüzde 2 oranında arttığı anlamına geliyor.

12R de 23 Ocak’ta OnePlus 12’nin küresel lansmanında gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun ekranında LPTO teknolojisinin yanı sıra Gorilla Glass 2 Victus cam bulunacak. Ekranın büyüklüğünün 6.78 inç olduğunu belirtmekte de fayda var.

OnePlus 12R, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

OnePlus 12R, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 16 GB LPDDR5X’e kadar uzanacak. Ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlayacak. Şarj hızının ise 100W olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER