Teknoloji

OnePlus 11R’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 11r
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 11 ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığın küresel lansmanı 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte bir başka telefon da ilk kez gözler önüne çıkacak gibi görünüyor. Amazon’daki bir ürün sayfası, OnePlus 11R modelinin de 7 Şubat’ta resmiyet kazanacağını gösteriyor.

11R’nin tanıtım etkinliği Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de gerçekleştirilecek ve Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak. OnePlus TV Q2 Pro ve OnePlus’ın ilk klavyesi de bu etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor.

11R daha önce sızan fotoğraflarda da görülmüştü. Bu fotoğraflar hem telefonun tasarımını göstermiş hem de bildirim kızağının geri dönüşünü bir kez daha gözler önüne sermişti.

oneplus 11r

OnePlus 11R Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin 16 GB’a, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 512 GB’a uzanacağı belirtiliyor. 6.7 inç 120 Hz AMOLED ekran ve 16 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 11R’nin yanı sıra Nord CE 3 modelinin hazırlıklarını da sürdürüyor. Bu telefonun daha sonra gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER