Teknoloji

Sızan OnePlus 11 Pro görselleri tasarımdaki önemli noktaları gösteriyor

oneplus 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 11 Pro’ya ait olduğu söylenen görseller internette dolaşmaya başladı. Söz konusu görseller, OnePlus’ın yeni amiral gemisinin tasarımında mevcut 10 Pro’dan farklı olan noktaları gösteriyor.

OnLeaks rumuzlu duyumcu Steve Hemmerstoffer tarafından paylaşılan ve SmartPrix sitesinde yayınlanan görsellerin cihazın ilk prototiplerinden birinden hareketle hazırlandığı belirtildi. Bu görsellere bakıldığında OnePlus 11 Pro’nun kasasının belli yerlerde selefinden farklı olacağı görülüyor. Söz konusu noktalar arasında kamera modülü öne çıkıyor.

11 Pro da yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacak. Bu modülde dört sensör ve LED flaşın yer alacağı görülüyor. Kamera modülünde Hasselblad logosu göze çarparken, kamera modülünün dış kasayla bir noktada birleşmesi de ayrıca dikkat çekiyor. 11 Pro’nun iki şirket arasındaki iş birliğinin son halkası olabileceği belirtiliyor.

oneplus 11 proOnePlus 10T’de “Alert Slider” (Bildirim Kaydırgacı) olarak adlandırılan tuşa yer verilmemişti. Görsellere bakıldığında telefonun sesini kısmayı veya açmayı kolaylaştıran bu kaydırgacın 11 Pro ile geri döneceği görülüyor.

Bazı dedikodulara rağmen, bu yeni sızıntıda OnePlus 11 Pro’nun çıkışı için 2023’ün başları işaret ediliyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER