Teknoloji

OnePlus 10 Pro’nun çıkış tarihi için yeni iddia

oneplus 10 pro

OnePlus 10 Pro, 2022’nin ilk ayında resmiyet kazanacak. Akıllı telefon için OnePlus’ın ana vatanı Çin’de rezervasyonlar şimdiden açılmış durumda. Bu rezervasyonlar, potansiyel müşteriler için cihazın çıkışına dair bir hatırlatıcı işlevi görüyor.

Çinli e-ticaret sitesi JD.com’da OnePlus 10 Pro’nun 4 Ocak itibarıyla satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu da akıllı telefonun söz konusu tarihte resmiyet kazanabileceği anlamına geliyor.

Akıllı telefon üreticileri yeni cihazlarını genellikle tanıtım gününde siparişe açıyor. Ancak OnePlus’ın “standart” yapıda bir üretici olmadığını belirtmek gerekiyor. Şirketin 4 Ocak’ta Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve Hasselblad imzalı kamera gibi özellikleri duyurması, ancak cihazın detaylı tanıtımını sonraya bırakması sürpriz olmayacaktır.

oneplus 10 proOnePlus yılın ilk yarısında çıkardığı amiral gemisi telefonlarını genellikle mart ve mayıs ayları arasında piyasaya sürüyor. OnePlus 10 serisi için de benzer bir stratejinin uygulanabileceği belirtiliyor. OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro modellerinin Çin’de ocak ayında piyasaya çıkacağı, küresel açılımın ise ilkbahar aylarında gerçekleştirilebileceği ifade ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER