Teknoloji

Yeni sızıntıyla Nothing Phone 2a’ya daha detaylı bir bakış atmak mümkün oluyor

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a hakkındaki söylenti ve sızıntılar bir süredir devam ediyor. Bu sızıntılara son olarak da telefona ait olduğu söylenen yeni fotoğraflar eklendi.

Söz konusu fotoğraflarda Phone 2a, tasarımını gizleyen bir kılıf içinde görülüyor. Ancak buna rağmen tasarım konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Telefonun ön kamerası ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilirken, arka tarafta da çift kameranın olduğu anlaşılıyor.

Phone 2a’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Burada Samsung GN1 sensörün tercih edilmesi bekleniyor. Ultra geniş açılı kameranın da yine 50 megapiksel çözünürlüklü Samsung JN1 olacağı söyleniyor.

Nothing Phone 2a Dimensity 7200 işlemciyle gelecek

Nothing Phone 2a’nın 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı da bu ekranın özellikleri arasında yer alıyor. MediaTek Dimensity 7200 işlemci, 8 veya 12 GB RAM, 128 veya 256 GB depolama alanı gibi özelliklere sahip olan telefonun ABD’de 400 dolar, Avrupa’da ise 400 avro fiyat bandında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER