Teknoloji

Nothing Phone 2a’nın tasarımı resmi duyurudan önce detaylarıyla görüldü

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a, 5 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Bu tarih yaklaştıkça akıllı telefonla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Söz konusu sızıntıların en yenisi, telefonu iki farklı renk seçeneğiyle ve detaylı şekilde görmeyi mümkün kılıyor.

Nothing şimdiye kadar çıkardığı telefonlarda bir açık ve bir de koyu renk seçeneği sunmuştu. Sızan görseller, Phone 2a’nın da bu formülden uzaklaşmayacağını gözler önüne seriyor.

Akıllı telefonun arka kameraları göz gibi görünüyor. Bu da Phone 2a’ya özel bir görünüm kazandırıyor. Üç adet Glyph LED şerit bulunan telefonda Nothing Phone 1 ve Phone 2’de sunulan kablosuz şarj desteğinin mevcut olmadığı da kablosuz şarj bobininin yokluğuyla anlaşılıyor.

Ekranın tamamını görmek mümkün olmasa da, çerçeveler oldukça ince görünüyor. Nothing’in simetrik ekran çerçevesi geleneğinden vazgeçmediği de hemen fark ediliyor. Bu detayın telefonu uygun fiyatından uzaklaştırmayacak olması da dikkat çekiyor. Telefonun beyaz versiyonunda ses kontrol ve güç butonlarının siyah renkli olması da göze çarpan bir diğer unsur oluyor.

  • nothing phone 2a
  • nothing phone 2a

Nothing Phone 2a, Dimensity 7200 Pro ile gelecek

Nothing Phone 2a, MediaTek’in Dimensity 7200 Pro işlemcisiyle gelecek. Bu işlemci Dimensity 7200’ün Nothing için özelleştirilmiş versiyonu niteliğinde. Dimensity 7200 Pro’ya 8 veya 12 GB RAM ile 128 veya 256 GB depolama alanı eşlik edecek. 5 Mart tarihine kadar akıllı telefonla ilgili sızıntıların artması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER