Teknoloji

Nothing Phone 2a için yeni bilgiler paylaşmaya hazırlanıyor

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a yakında resmen gözler önüne çıkacak. Şirketin mevcut telefonlarına göre daha uygun fiyatlı olması beklenen Phone 2a’nın geleceği daha önce doğrulanmıştı. Nothing, 13 Şubat’ta telefonla ilgili yeni bilgileri paylaşacağını açıkladı.

Nothing’in yaptığı “ön paylaşım” videosunda 13 Şubat’ta bir videonun daha yayınlanacağı belirtiliyor. Söz konusu videoda şirketin Phone 2a’yı neden geliştirdiği konusunda bilgi verileceği ifade edildi. Daha önce yapılan paylaşımlarda telefonun şubat ayının sonlarında resmiyet kazanacağının ipucu verilmişti.

Nothing, yarın yayınlacağı videoyla ilgili başka bir detay vermedi. Ancak şirketin tam kapsamlı bir duyuru yapması, fiyat veya özellikleri açıklaması beklenmiyor. Nothing’in kurulduğu günden bu yana uzun soluklu pazarlama kampanyalarını tercih ettiğini de hatırlatmakta fayda var.

Nothing Phone 2a hangi özelliklerle gelecek?

Sızıntılar sayesinde Nothing Phone 2a’nın özellikleri hakkında şimdiden fikir edinmek mümkün olmuştu. Söylentilere göre, akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 7200 işlemcisi olacak. 50 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera, 120 Hz OLED ekran ve Glyph arka panel aydınlatması da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER