Teknoloji

Nothing Phone 2 temmuz ayında tanıtılacak

nothing phone 2

Nothing Phone 2 hakkındaki ilk bilgiler geçtiğimiz aylarda gelmeye başlamıştı. Şirketin kurucusu ve CEO’su Carl Pei’nin verdiği bilgiye göre, akıllı telefon temmuz ayında resmiyet kazanacak. Pei daha önce de telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağını açıklamıştı. Bu işlemci tercihi, Phone 2’yi selefinin bir adım önüne koysa da; 2023 model amiral gemisi telefonların bir adım arkasına yerleştiriyor.

Nothing’in işlemci tercihinde maliyet konusu etkili olmuş gibi görünüyor. Şirket, Snapdragon 8 Gen 2’nin ekstra maliyete değmeyeceğini düşünmüşe benziyor. Akıllı telefonun satış performansında fiyatın önemli bir rol oynayacağını tahmin etmek pek zor değil. Eğer Phone 2’nin fiyatı diğer amiral gemisi telefonlara çok yakın olursa, bu telefonun satış performansını olumsuz etkileyebilir.

Nothing tarafından daha önce paylaşılan görselde telefonun arka panelinin bir kısmı gösterilmiş, ancak daha sonrasında bilgi verilmemişti. Temmuz ayında telefonun tanıtılacağının açıklanmasıyla birlikte Nothing’den daha fazla paylaşımın gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Nothing Phone 2 4700 mAh pille gelecek

Nothing Phone 2’nin pil ömrü de şimdiden açıklandı. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4700 mAh pil verecek. Nothing Phone 1’de ise 4500 mAh pil bulunuyor. Dolayısıyla bu konuda bir ileri adım atıldığı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER