Teknoloji

Nomad Wireless Travel Stand seyahatlerde hızlı kablosuz şarj imkanı sağlıyor

Nomad, akıllı telefonlar için oldukça şık görünen bir seyahat standı geliştirdi. Horween derisiyle kaplanan aksesuarın alüminyum dayanak noktası, kullanılmadığı zaman gizlenebiliyor. Yurt dışında 59 dolar karşılığında satılan Nomad Wireless Travel Stand, 7.5W güç çıkışı sayesinde telefonları hızlı biçimde kablosuz olarak şarj edebiliyor.

Wireless Travel Stand, enerjisini ABD tipi standart duvar prizinden alıyor. Bu da aksesuarı satın alanların yanlarında ekstra olarak bir kordon daha taşıması gerektiği anlamına geliyor. Otel odalarında priz bulmanın zorluğu göz önüne alınınca bu durum kullanışlılığı biraz aşağıya çekiyor.

nomad wireless travel standBunun dışında Nomad Wireless Travel Stand, oldukça işlevsel ve başarılı bir ürün portföyü çiziyor. Yerleşik kablosuz şarj özelliği bu başarının temelini oluşturuyor. Akıllı telefonları oldukça hızlı biçimde şarj edebilen aksesuar, hem yatay hem de dikey vaziyetteyken şarj görevini yerine getirebiliyor. Wireless Travel Stand, şirketin internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER