Teknoloji

Nokia Smart Cam ve Pro Cam işlevlerini Nokia Camera uygulamasında toplayacak

Nokia şu sıralar Windows Phoen cihazlarına özel kamera uygulamalarını yeniden düzenlemekle uğraşıyor. Nokia’nın Windows Phone uygulama çalışmalarını yakından takip eden kaynakların belirttiğine göre “Nokia Camera” olarak adlandırılan yeni bir uygulama geliştiriliyor.

nokia-camera-260913

Söz konusu uygulamanın Smart Cam ve Pro Cam özelliklerini barındırması, aynı zamanda Pro ve Smart özelliklerini uygulama içinde seçmeyi sağlayan yepyeni bir kullanıcı arayüzü içereceği söyleniyor.

Mevcut Lumia cihazlarının hepsi Pro Cam işlevlerine erişemeyecek. Sadece Lumia 920, 925, 928, 1020 ve 1520 modellerinin bu uygulamayı destekleyeceği belirtiliyor. Nokia Camera uygulaması ilk olarak Nawzil adlı Twitter hesabı tarafından sızdırıldı. Hesap sahibi Nokia Camera uygulamasıyla birlikte Smart Cam ve Pro Cam uygulamalarının da sonlandırılacağını iddia etti.

Nokia çıkması beklenen uygulamayı şu anda kendi bünyesinde test ediyor. Uygulamanın gelecek ay duyurulması beklenen 6 inç Lumia 1520 cihazında da yüklü olarak gelmesi planlanıyor.

İlgili >>Twitter (@nawzil8)

İLGİLİ HABERLER