Teknoloji

Nokia C20 Plus tanıtım tarihi belli oldu

Nokia C20 geçtiğimiz nisan ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun Plus versiyonu için de fazla beklemek gerekmeyecek. HMD Global’dan yapılan açıklamaya göre, Nokia C20 Plus 11 Haziran’da resmiyet kazanacak.

Nokia’nın Weibo hesabında paylaşılan tanıtım afişinde C20 Plus’ın tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Akıllı telefonun arkasındaki yuvarlak kamera adasında iki sensörün bulunduğu görülüyor. Arka panelde parmak izi tarayıcısı görülmeyen telefonun ekranının içinde de parmak izi tarayıcısının bulunması beklenmiyor.

Biraz daha yakından bakıldığında C20 Plus’ın üst kenarında 3.5 mm. kulaklık jakının bulunduğu ve telefonun sol kenarının SIM kart yuvasına ev sahipliği yapıldığı görülüyor. Güç butonu ve ses kontrol tuşlarının ise diğer kenarda yer aldığı anlaşılıyor.

Afişte Nokia C20 Plus’ın ön yüzünü görmek mümkün olmuyor. Ancak bu telefonun da standart C20 gibi damla çentikli bir ekrana sahip olma ihtimali oldukça yüksek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor.

nokia c20 plusNokia C20 Plus, Unisoc SC9863A işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. RAM kapasitesi için başka bir seçenek olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER