Teknoloji

Nokia C20 Plus daha yüksek RAM kapasitesiyle testten geçti

Nokia C20 Plus önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Geekbench benchmark testinin sonucu, C20 Plus’ın çok güçlü bir cihaz olmayacağına dair öngörüleri doğruluyor. C20 Plus, Android 11 Go Edition yüklü bir telefon olduğu için bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor.

Benchmark testinin sonucunda işlemci konusunda net bir bilgi verilmiyor. Sadece Unisoc işlemcinin kullanılacağı ve bu işlemcide dört adet 1.6 GHz, dört adet de 1.2 GHz çekirdeğin bulunacağı görülüyor. Bu işlemcinin Nokia C20’ninkiyle aynı olacağı belirtiliyor.

C20 Plus, RAM kapasitesi konusunda C20’nin önüne geçiyor. Benchmark testinin sonucuna göre, C20 Plus’ta 3 GB RAM bulunuyor. Bu nedenle C20 Plus’ın Android Go Edition telefonlar arasında üst basamaklarda olacağı söylenebilir. İşlemci aynı olsa da, RAM kapasitesinin artması sayesinde C20 Plus, çoklu görevde C20’yi sollayabilir.

Daha önceki sızıntılara göre, Nokia C20 Plus çift arka kamera ve 5000 mAh pille gelecek. C20 Plus’la birlikte 6000 mAh pil ve parmak izi tarayıcısına sahip Nokia C30’un da tanıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER