Teknoloji

Nintendo Switch Lite için yeni renk seçeneği

nintendo switch lite

Nintendo Switch Lite taşınabilir oyun konsolu, geçtiğimiz yaz mevsiminde gözler önüne çıkmıştı. Japon oyun devi, konsol için yeni bir renk seçeneğini daha potansiyel kullanıcıların beğenisine sundu. Artık Switch Lite satın almak isteyenler, mercan rengi seçeneğini tercih edebilecek.

Nintendo’nun mercan rengi tercihinde neyin etkili olduğu bilinmiyor. Ancak Pantone’nin 2019’da Yılın Rengi olarak “Yaşayan Mercan”ı seçmesinin bir faktör olduğu söylenebilir. Nintendo’nun Japonya’nın ünlü kiraz çiçeği mevsimine uygun bir renk çıkarmayı istediği de düşünülebilir.

Mercan renginin de katılmasıyla birlikte Nintendo Switch’in renk yelpazesi biraz daha canlanmış oldu. Konsol için daha önce turkuaz, gri ve sarı renk seçenekleri sunulmuştu.

nintendo switch liteMercan renkli Switch Lite ilk olarak Japonya’da satışa sunulacak. Ön sipariş dönemi 7 Mart’ta başlayacak olan konsol, 20 Mart’ta raflardaki yerini alacak. Koronavirüs salgınıyla Animal Crossing temalı Nintendo Switch’in çıkışında yaşanan sıkıntılar, yeni Switch Lite’a yansımayacak gibi görünüyor.

Mercan renkli Nintendo Switch Lite, tıpkı diğer renk seçenekleri gibi, 19980 yen (1102 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER