EğlenceTeknoloji

Nintendo Animal Crossing 2.0 güncellemesini erken yayınladı

nintendo animal crossing

Nintendo Animal Crossing: New Horizons için hazırladığı 2.0 güncellemesini beklenenden erken bir tarihte yayınladı. Şirketten daha önce yapılan açıklamada, güncellemenin çıkışı için 5 Kasım tarihi açıklanmıştı. Bu da oyuncuların yeni özelliklere çok az da olsa daha erken erişebileceği anlamına geliyor.

Nintendo güncellemenin duyurusunu geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Nintendo Direct etkinliğinde yapmıştı. Evler için yeni dış tasarımlar, diğer adalara bot turları, daha fazla araç, depolama, pro kamera modu, yetiştirilen malzemelerle yemek yapabilme gibi özellikler oyuncuları bekliyor. Brewster’in kahve dükkanı ise güncellemenin getirdiği en önemli unsur olarak öne çıkıyor.

Nintendo’nun bir diğer duyurusu da Happy Home Paradise adını taşıyan ücretli güncelleme oldu. Bu güncellemeyi isteyenlerin 24.99 dolar ödemesi gerekiyor. Happy Home Paradise paketinin içeriklerine Nintendo Switch Online aboneleri de erişebilecek.

Animal Crossing: New Horizons şimdiye kadar en çok satan ikinci Nintendo Switch oyunu. 30 Haziran itibarıyla 33.89 milyon kopya satan oyun, Mario Kart 8 Deluxe’ü takip ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER