EğlenceManşetler

Netflix “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinin yayın tarihini açıkladı

netflix biz kimden kaçıyorduk anne

Netflix duyurusunu daha önce yaptığı “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” isimli yeni orijinal Türk dizisinin yayın tarihini açıkladı. Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosu Ertan Kurtalan’ın imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Umut Aral ve Gökçen Usta oturuyor.

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinde başrolleri Melisa Sözen ve Eylül Tumbar paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Musa Uzunlar, Başak Daşman, Birand Tunca, Alper Çankaya, Hakan Emre Ünal, Meriç Rakalar, Emrah Kolukısa ve Kubilay Tunçer gibi isimler yer alıyor.

Dizinin hikayesi ise şu şekilde özetleniyor: “Bir anne ve genç yaştaki kızının arasında son derece güçlü bir bağ vardır. Bir süredir kaçak bir hayat yaşayan ikili, lüks otellerde kalıp sürekli yer değiştirmektedir. Fakat lüks otellerin yerini köhne pansiyonlar alırken, bunun bir peri masalı olmadığı açığa çıkar. Arkalarında bir dizi ceset bıraktıklarını öğrendiğimizde ise annenin belki de av değil avcı olabileceğini anlarız. Peki onlar bu işten nasıl kurtulacaktır?”

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” 24 Mart’ta Netflix’te

Netflix’in yeni orijinal Türk dizisi “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” 24 Mart’ta tüm dünyada izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER