EğlenceManşetler

Netflix Tudum etkinliğinden öne çıkan duyurular ve fragmanlar

Netflix, cumartesi günü ilk Tudum etkinliğini gerçekleştirdi. Pek çok şeyin gösterimi bu üç saatlik canlı yayında yer aldı. 70’den fazla dizi ve 28 film ile ilgili duyurular ve fragmanların takip edilmesi kolay değil. Bu nedenle Stranger Things‘e yeni bir bakış, The Witcher ile ilgili çok fazla içerik, Tiger King ve Bridgerton gibi yeni dizilerin gösterim tarihi gibi bilgileri bu dosya niteliğindeki haber altında aktarıyoruz.

Studio Colorido’dan yeni bir proje daha

Ana Tudum etkinliği öncesinde Netflix, anime dizilerini özetlemek için biraz zaman harcadı. En büyük duyuru, 2020 yapımı A Whisker Away ile tanınan Studio Colorido’nun bir sonraki yapımı oldu. Stüdyonun en yeni projesi Drifting Home olarak adlandırılıyor ve “büyük bir konut kompleksinin yanında gizemli bir denize sürüklenen iki çocukluk arkadaşının hikayesi” olarak tanımlanıyor. 2022’de yayınlanmaya başlayacak.

Red Notice‘e taze bir bakış

Etkinlik, Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson’ın oynadığı soygun filmi Red Notice‘in yeni fragmanı sayesinde biraz yıldız desteğiyle başladı. Beklendiği gibi, film çok sayıda patlama ve zekice espriler içeriyor, ama aynı zamanda çok eğlenceli görünüyor. Yeni fragman, öncelikle Gadot’un öne çıktığı ve yıldız üçlü arasındaki üç dakikalık bir dövüş sahnesine odaklanıyor.

Stranger Things 4. Sezon için yeni bir fragman daha

Stranger Things‘in dördüncü sezonu için tanıtımlar gelmeye devam ediyor. En sonuncusu sevilen dizi için Creel House adlı yeni bir mekanı göstermenin yanı sıra Dustin’in en iyi Sherlock Holmes izlenimini vermesini de içeriyor. Stranger Things 4, 2022’de yayınlanmaya başlayacak.

Kanye West belgeseli Jeen-yuhs‘a ilk bakış

İngilizcede “deha” anlamına gelen “genius” kelimesinin telafuzu demek olan Jeen-yuhs, Kanye West’in 20 yıllık kariyerine odaklanan yeni bir belgesel. Resmi açıklamada “Yirmi yılı aşkın süre boyunca filme alındı” deniyor. “Jeen-yuhs, Kanye’nin deneyiminin samimi ve açıklayıcı bir portresi olup, hem atılım yapmaya çalıştığı biçimlendirici günlerini hem de küresel bir marka ve sanatçı olarak bugünkü yaşamını gözler önüne seriyor.” İlk video, West ve Mos Def’in ufuk açıcı albümü The College Dropout’tan “Two Words” performanslarını gösteriyor. Belgeselin 2022’de Netflix’e gelmesi planlanıyor.

Sex Education için 4. sezon duyurusu

Eğlenceli ve samimi Sex Education‘ın 3. Sezonu daha yeni Netflix’te yayınlandı. Her bölümü şimdiden izleyenler için, iyi haberler var: İçerik yayın servisi, dizinin 4. sezon için geri döneceğini doğruladı.

Bridgerton‘ın ikinci sezonuna bir ön bakış

Bridgerton, Netflix’in 82 milyon haneye ulaşan izlenme rakamlarıyla bugüne kadarki en büyük hitlerinden bir tanesi. Yayın servisi sonunda, Sex Education‘dan Simone Ashley’nin oyuncu kadrosuna eklenmesini de gösteren ve yakında gösterime girecek olan ikinci sezonuna ilk bakışını gösterdi. Bu, kısa bir klip oldu ve 2. sezon gelecek yıl yayınlanmaya başlayacağı için tamamını görmeniz biraz zaman alacak.

The Sandman‘e ilk bakış

Gelmesi uzun zaman aldı, ama sonunda Neil Gaiman’ın kaleme aldığı çizgi romanın merakla beklenen uyarlaması The Sandman‘in tadına bakma fırsatı elde edebilirsiniz. Kısa bir video olsa da, dizi çizgi romanların ruhunu oldukça iyi yönlendirecek gibi görünüyor. Dizinin hâlâ bir prömiyer tarihi yok.

Arcane için yeni bir fragman ve gösterim tarihi

Arcane League of Legends‘a dayanan ilk animasyon dizisidir. Bu yapım için yalnızca yeni bir fragman yayınlanmadı, aynı zamanda yayın tarihi de paylaşıldı. 6 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Hellbound için korkutucu bir fragman

Etkinliğin daha güzel sürprizlerinden biri, bir şehrin caddesinde ortalığı kasıp kavuran çok meraklı canavarları gösteren Kore korku dizisi Hellbound‘un fragmanıydı. 19 Kasım’da çıkacak.

Tiger King geri geliyor, gösterim tarihi de açıklandı

Bu haftanın başlarında Netflix, pandemi takıntısı Tiger King‘in ikinci bir sezon için geri döneceğini doğrulamıştı. Etkinlikte ise bunun tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini açıkladı: 17 Kasım.

Cowboy Bebop‘un açılış jeneriği

Bu bir fragman değil. Kasım ayında Netflix’e gelecek olan Cowboy Bebop‘un merakla beklenen canlı aksiyon çekimi için açılış jeneriği yayınlandı.

Army of The Dead‘in öncesi için yeni bir fragman

Zack Snyder’ın Army of The Dead‘inin öncesi aslında zombilerle ilgili değil, bunun yerine kasa hırsızı Dieter’ın başlangıç hikayesini takip ediyor. 29 Ekim’de Netflix’te olacak.

Komplo teorisi animasyon filmi Inside Job‘a ilk bakış

Gravity Falls yazarı Shion Takeuchi’nin bu yapımı, “Komplo teorilerini gizli tutmakla görevli Derin Devlet çalışanları hakkında yetişkin bir animasyon komedi dizisi” olarak tanımlanıyor. 22 Ekim’de vizyona giriyor.

Don’t Look Up ile ilgili daha fazla içerik

Bu yıldızlarla dolu filmde Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio ve Jonah Hill gibi ünlüler var ve dünyayı bir kuyruklu yıldızla çarpışmaktan kurtarmaya çalışıyor.

The Witcher için 2. sezon fragmanları, 3. sezon duyurusu ve Blood Origin

Netflix Tudum etkinliği, bir dizi Witcher haberiyle sona erdi. The Witcher’ın 2. sezonu için birden fazla kısa tanıtım videosu gösterilirken, daha erken dönemi konu alana canlı aksiyon yapımı olan Blood Origin’in sahne arkası görünümü ve dizinin 3. sezon için geri döneceğine dair haberler paylaşıldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER