Eğlence

Netflix Sonic Prime animasyon dizisinin yayın tarihini açıkladı

netflix sonic prime

Netflix bundan neredeyse iki yıl önce animasyon Sonic dizisini izleyicilerle buluşturacağını açıklamıştı. Bu dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Netflix Sonic Prime dizisinin ilk sezon bölümlerinin 15 Aralık’ta izleyicilerle buluşacağını duyurdu. Dizinin ilk sezonunda 24 bölüm bulunuyor.

Sonic Prime’ın yayın tarihini açıklayan Netflix; Sonic, Amy Rose, Shadow, Knuckles, Rouge, Big the Cat ve Eggman’in karakter posterlerini de paylaştı. Karakter posterlerine ek olarak, dizi için yeni bir fragman da yayınlandı.

Sonic serisinin son yıllarda yeniden popülaritesini kazandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Yayınlanan iki film ile kirpi Sonic tekrar popüler kültürde kendisine yer bulurken, bu filmlerin gördüğü ilgi yeni projelerin de önünü açtı.

Sega bir süre önce dört klasik Sonic oyununun remaster edilmiş versiyonlarını bir paket hâlinde oyuncularla buluşturmuştu. Açık dünyada geçen bir platform oyunu olan Sonic Froniters da 8 Kasım’da Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X ve S Serisi ile PC’de oyuncuların karşısına çıkacak. Netflix Sonic Prime dizisiyle bu artan popülariteden payını almayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER