Eğlence

Netflix podcast çalışmaları için eski Apple yöneticisini transfer etti

netflix şifre paylaşımı

Netflix, podcast operasyonlarını yönetmesi için daha önce Apple’da podcast içeriklerinin yönetimini üstlenen N’Jeri Eaton’ı transfer etti. Variety’nin haberine göre; Eaton’ın gelişi, Netflix’in sadece sesli içeriklere verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Netflix uzun süredir popüler film ve dizileri için podcast’ler hazırlıyor. The Crown, The Witcher ve Stranger Things, podcast’ler ile desteklenen popüler Netflix dizileri arasında yer alıyor. Eaton şimdi hem bu podcast’lerin hem de Netflix’in yapacağı yeni podcast’lerin sorumluluğunu üstlenecek.

Eaton Netflix’te Michelle Lee’nin yöneteceği editoryal ve yayıncılık ekibinde görev yapacak. Lee ve Eaton bu ay içinde Netflix’teki görevlerine başlayacak. Eaton ve Lee, Netflix’te pazarlama şefi Bozoma Saint John’a bağlı olarak çalışacak. Saint John da eski bir Apple çalışanıydı.

Eaton geçtiğimiz yıl Apple’a katılmadan dört yıl boyunca NPR’da yetenek, içerik ve iş birliklerinden sorumlu olarak görev yapmıştı. Apple’a 2 Temmuz’da veda eden Eaton, Netflix podcast operasyonlarını yöneteceğini Twitter’da yaptığı paylaşımla açıkladı.

İLGİLİ HABERLER