Eğlence

Netflix interaktif bilgi yarışmasının yayın tarihini açıkladı

netflix interaktif

Netflix interaktif içeriklerini tek bölümlük projelerin ötesine taşımaya devam ediyor. Şirket  portföyüne şimdi de interaktif bir bilgi yarışması ekliyor. Trivia Quest adını taşıyan yarışma, 1 Nisan’da izleyicilerle buluşacak.

Trivia Quest’in temelinde bir zamanların popüler bilgi yarışması oyunu Trivia Crack bulunuyor. Trivia Quest’te izleyicilere sanat ve bilim gibi kategorilerden 24 adet çoktan seçmeli soru sorulacak. Oyuncular bildikleri sorularla Willy’nin Trivia Land’in halkını kötülerden kurtarmasına yardımcı olacak.

Trivia Quest’te oyunculara gerçek bir armağan verilmeyecek. Oyuncular bir bölümü daha fazla puan kazanmak için yeniden izleyebilecek ve daha “belirleyici bir son”a doğru ilerleyebilecek. Trivia Quest’i Netflix’in izlenebildiği tüm platformlarda oynamak mümkün olacak.

Netflix yeni interaktif içeriğinin bir “deney” olduğunun altını çizmeyi ihmal etmiyor. Şirket Trivia Quest’e benzer daha fazla içeriğin sözünü vermese de, genel anlamda interaktif içeriklere yoğunlaşmayı sürdürecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER