Eğlence

Netflix interaktif içerik yolculuğuna You vs. Wild ile devam ediyor

you vs. wild

Netflix, Black Mirror: Bandersnatch gibi interaktif seçenekler sunmayı sürdüreceğini daha önce açıklamıştı. Şirket yeni interaktif programını duyurma konusunda da fazla zaman kaybetmedi. Netflix’in izleyicilere seçim şansı veren yeni programı You vs Wild adını taşıyor.

You vs. Wild‘da izleyicilerin karşısına ünlü reality TV yıldızı Bear Grylls çıkacak. Grylls, adını Discovery Channel için çektiği vahşi doğada hayatta kalma macerası “Man vs. Wild” ile duyurmuştu. Variety‘de yer alan habere göre, program 8 bölüm hâlinde Netflix izleyicileriyle buluşacak.

You vs. Wild’da izleyicilerin Grylls’in vahşi doğadaki maceralarına daha aktif biçimde dahil olması mümkün hâle gelecek. İzleyiciler her bölümde Grylls’in hareketlerine karar verebilecek ve bunun onu nereye götürdüğünü görebilecek. Netflix’in orijinal içeriklerden sorumlu başkan yardımcısı Cindy Holland, “Ya izleyiciler kazara Grylls’i öldürürse?” sorusunu programın Black Mirror: Bandersnatch kadar “karanlık” olmasını beklemediğini söyleyerek yanıtladı.

You vs Wild nisan ayında yayınlanacak

Netflix interaktif içerik sunmaya orijinal animasyonlarıyla başlamıştı. Çizmeli Kedi ve Minecraft gibi animasyon yapımları Black Mirror: Bandersnatch izlemiş ve böylelikle interaktif içeriklerin Netflix’in portföyündeki yeri daha belirgin hâle gelmişti. Şirketin sunacağı yeni interaktif içeriklerin Bandersnatch gibi bir etki yaratıp yaratmayacağı zamanla anlaşılacak.

You vs Wild, 10 Nisan’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER