Eğlence

Netflix Games’e ilk FPS oyunu ve diğer yeni oyunlar

netflix games

Netflix, yayın hizmetine abone olarak yakında iOS veya Android cihazlarında oynayabileceğiniz üç mobil oyun daha duyurdu. Bunların arasında, oyun serisine eklenen ilk FPS oyunu This Is A True Story de bulunuyor.

This Is A True Story, Netflix’in açıklamasına göre Sahra Altı Afrikalı bir kadının ailesine su sağlamak için her gün verdiği mücadelenin gerçek bir hikayesini paylaşmak için hazırlanmış eğitici bir rol yapma oyunudur. Oyun, geliştirici Frosty Pop tarafından Charity: Water ile iş birliği dahilinde hazırlandı. Shatter Remastered ise, ilk olarak 2009’da PS3’te piyasaya sürülen ve popüler olan tuğla kırma oyununun güncellenmiş bir versiyonudur. FPS/koşucu hibridi bir oyun olan Into The Dead 2: Unleashed‘de ise zombi dalgalarında hayatta kalmanız gerekecek.

This Is A True Story ve Shatter Remastered salı günü yayınlandı. Netflix, Into The Dead 2: Unleashed oyununun yakında çıkacağını söyledi.

Netflix, oyun hizmetinin kasım ayındaki resmi lansmanından bu yana, yarış oyunu Asphalt Xtreme ve bir League of Legends yan ürünü de dahil olmak üzere mobil oyun serisini yavaş yavaş geliştiriyor. Mobil oyunlar, Netflix’in oyunlara yönelik artan ilgisinin yalnızca bir parçası niteliğini taşıyor. Şirket, Next Games ve Oxenfree geliştiricisi Night School’u satın aldı, bir trivia serisi yayınladı ve popüler Trivia Crack markasına dayalı günlük bir bilgi yarışması yayınlamaya hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER